Thuis - Reisverslag uit Veenendaal, Nederland van Carolien en Hans Euser - WaarBenJij.nu Thuis - Reisverslag uit Veenendaal, Nederland van Carolien en Hans Euser - WaarBenJij.nu

Thuis

Door: Hans

Blijf op de hoogte en volg Carolien en Hans

16 Februari 2012 | Nederland, Veenendaal

Lieve mensen,

Als je na zes weken weer in je eigen bed slaapt besef je sterker dan voorheen hoe hard de planken waren waar we altijd op lagen in India. En wat een rust. Lekker eten. Een schoon huis...

Na de paar dagen Mumbay zijn we dinsdagavond aan de terugreis begonnen. Woensdagnacht zijn we vertrokken. Tijdens de tussenlanding in Munchen leken we te stranden vanwege de hevige sneeuwval en wind: onze aansluiting naar Amsterdam viel uit en de daarop volgende vlucht ook. Vijf uur later dan gepland arriveerden we toch in Amsterdam.

Heerlijk om weer thuis te zijn, maar toch ook jammer dat het weer voorbij is. Hoewel ... voorbij, de herinnering blijft en de komende weken zullen we nog wel heel wat te bespreken hebben.

In één van de eerste verslagen schreven we over onze reisdoelen:

1) We willen leren. Door het bezoeken van kerken en het meedoen aan cursussen en de ontmoeting met de lokale bevolking willen we nieuwe dingen ontdekken over gemeente-zijn.
2) We willen inspiratie opdoen. Terwijl de kerk in het Westen slinkt groeit die in Afrika en Azie. Dat moet bijzonder zijn!
3) We willen als gezin weer en meer op elkaar betrokken raken. Het voorgangerschap vraagt best wat van ons. Door er met z'n allen op uit te gaan investeren we ook in het gezin.

Terugkijkend kunnen we tevreden en dankbaar stellen dat al die wensen werkelijkheid zijn geworden. Geprezen zij de Heer die eeuwig leeft! De komende zes weken heeft Hans nog studieverlof. Ook dan zullen we nog wel een keer schrijven op deze site.

Wel willen we alvast iedereen die heeft meegelezen, heeft gereageerd op onze verslagen en heeft gebeden voor onze reis hartelijk bedanken. God zegen voor jullie allemaal!

• 16 Februari 2012 - 11:20

Eduard En Ger :

God zij dank veilig thuis...echt lichamelijk nu ook ontspannen...en bijkomen wat een verwerking nog en aldoor...Prijs God..allemaal ten goede geweest.....ook voor ons...in Hem verbonden always where ever we go and are...shalom Eduard en Ger..

• 16 Februari 2012 - 11:35

Henk De Baat:

Welkom thuis.
    Heerlijk de herrineringen.
    Wie veel reis heeft verhalen!

groet,

Henk de Baat

• 16 Februari 2012 - 13:02

Hermien Henning:

Dankbaar zijn we om te lezen dat alles goed is gegaan en dat jullie wensen vervuld zijn! Dankbaar ook om jullie weer "terug te hebben" in Veenendaal. Neem de tijd om alles goed te verwerken en na te genieten van de goede dingen. Shalom,
    Hermien

• 16 Februari 2012 - 15:00

Bas En Grace:

Vanuit een dankbaar hart, welkom thuis!

• 16 Februari 2012 - 16:30

Dave En Bea:

Fijn dat jullie allemaal weer veilig en gezond thuis zijn !!
    Onze complimenten dat jullie zo enorm trouw waren om al die reisverslagen te schrijven...TOP
    Nu lekker gaan uitrusten, verwerken en nog lekker genieten van elkaar.

Liefs, Dave en Bea

• 16 Februari 2012 - 17:42

Hannie Van Der Hoef:

Welkom thuis. Geniet van het weer thuis zijn en ik wens jullie Gods zegen toe in de verwerking van al jullie indrukken. Shalom!

• 16 Februari 2012 - 17:50

Anneco:

WELKOM THUIS!! Dat zal best even wennen zijn! En wat zullen jullie moe zijn van die enorme reis. Prijs de Heer dat alles zonder ongelukken, ernstige ziekten en ander onheil is verlopen.
    Zelf hoop ik morgen te vertrekken, kijk erg uit naar
    mijn familie en vrienden in Nederland.
    Gods zegen
    Anneco

• 16 Februari 2012 - 18:26

Hans Van Lonkhuijsen:

Fijn dat jullie er weer zijn en dat God met jullie geweest is.

• 16 Februari 2012 - 19:34

Roelie:

Ha lieverds,

Wat gaaf om jullie belevenissen te zien en te lezen, hoop je snel te zien.

Dikke knuffel van Roelie

• 16 Februari 2012 - 20:03

Hans A.:

Welkom terug, fijn dat jullie er weer zijn! Nogmaals dank voor de gelegenheid om zo mee te leven. Ik heb het gevoel het echt een (heel klein) beetje meegemaakt te hebben. Sterkte met het echte 'landen', dat waarschijnlijk nog wel enkele dagen/weken zal duren. Zegen in alles, Hans.

• 16 Februari 2012 - 21:32

Hilly:

Oost, west,thuis best. Fijn dat jullie weer heelhuids thuis gekomen zijn. Wat hebben jullie veel indrukken opgedaan afgelopen reis, zoveel ontmoetingen en herinneringen.
    Geniet nog na. Wen aan de Nederlandse temperatuur. En neem de tijd om weer tot rust te komen.
    God is trouw!

• 17 Februari 2012 - 09:11

Gerdy Schortemeijer:

Beste Hans, Carolien en kids, was mooi om alles te volgen. Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn. Mooi dat jullie dit samen als gezin hebben gedaan en gedeeld met anderen. Charish the good memories and forget about the bad;-) Take care, dealing with it all coming time and getting used to Holland again... Anyway, youve missed the cold weather overhere ;-)

Take care, lots of love from Rotterdam. Xxx

• 18 Februari 2012 - 21:54

Lauran:

Lief vijftal, fijn om te "horen" dat jullie weer veilig thuis zijn aangekomen. Wat een wereld reis zeg. Hoeveel kilometer hebben jullie bij elkaar wel niet afgelegd?????? Zal inderdaad wel een grote omschakeling zijn geweest, weer op de westerse voortvarende (? alles is relatief toch) bodem te stappen, anderzijds is thuis natuurlijk echt THUIS, niet?
    Zien we jullie morgenochtend in de dienst. Nou we wachten het wel af.
    Tot gauw,
    Lauran.

• 21 Februari 2012 - 19:17

Anneke:

Fijn dat jullie weer thuis zijn : )