Dierentuin
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Carolien en Hans
07 Januari 2012 | India, Poona
Behalve wat dieren en half dode bamboe hebben we vooral heel veel fotograferende Indiers gezien. Wij vinden hén mooi, en zij óns. Pune is een stad waar weinig toeristen komen. Zijn er al westerlingen, dan meestal zakenmensen die alleen of samen in de stad komen. Maar een gezin met een buggy en zo'n kleine blonde meid, dat is opzienbarend. Hele hordes mensen volgden ons. Een complete schoolklas wilde met ons op de foto. Zo voelt het dus als BN-er :). Voor even best leuk.
Roos: "Papa werd aangevallen met stokjes. Er kwamen drie mannen met satéprikkers. Zij wilden geld verdienen door oorbellen bij papa te maken en om gaatjes te prikken. (Of willen je vader en moeder dat niet horen?)"
Ik weet zelf niet precies wat ze gedaan zouden hebben, maar ik werd inderdaad bij mijn oren gepakt. "No, no, no" bleek niet duidelijk genoeg te zijn. Pas toen ik zei "NO!!!" dropen ze af.
Vandaag gaan we met de 22-jarige Tjeerd, die voor Henk en Franny werkt, naar het paleis waar Ghandi heeft vastgezeten. Jullie horen wel weer.
Shalom!
07 Januari 2012 - 07:36
Pa En Ma Euser.:
Hoi Kids.......heel leuk om die foto's en video te zien, net of we er ook een beetje bij zijn.
Marloes heel leuk hoor om die video te maken en door te sturen.
Je lijkt wel een beetje indisch op die foto met je sari aan.
Wij wachten op de volgende foto waar jullie op de grond gaan lunchen rondom jullie boterhammen.
Kunnen de kids er ook van genieten?
Jammer Hans dat je niet met stokjes in je oren terug komt !
Allen een hartelijke groet vanuit het bijna volgelopen eiland van Dordrecht.
Gods zegen in alles
Pa en Ma Euser -
07 Januari 2012 - 08:20
Hans Alblas:
Leuk, hé, die dierentuin: ben ik destijds ook geweest! En wat een bekijks trekken jullie zeg.... Goed te zien dat jullie het naar je zin hebben. Hier is de verfklus zo goed als af na twee weken zwoegen ;-). God bless, Hans. -
07 Januari 2012 - 08:36
Jelle & Betsy:
Wel een beetje flauw hoor dat jullie dat saté-prikgedrag hebben afgekeeurd. Ik denk dat wij in de Regenboog -na jullie legitieme uitleg- in het geheel geen bezwaar zouden hebben gemaakt tegen die oorbellen ;-)
Leuke belevenissen! -
07 Januari 2012 - 08:40
Hans Van Lonkhuijsen:
Zou je anders best doed staan Hans een paar oorbellen hahaha
Ik kan me wel voor stellen dat een stel witte mensen bekijks hebben tussen al die kleurlingen.
07 Januari 2012 - 10:02
André En Natascha:
Lieve allemaal,
Echt heel gaaf om jullie zo te volgen.
Prachtige foto's en erg leuke verslagen :-)
Geniet ervan, we bidden voor jullie.
Groetjes, uiteraard ook aan Henk en Franny!
André en Natascha -
07 Januari 2012 - 11:09
Roos&Kees:
Nou ..toch wel een beetje jammer hoor dat ze niet mochten prikken, had je wel goed gestaan Hans, kijk een schoteltje door je onderlip is een ander verhaal maar een paar oorbellen...:)
Mooie foto's...en als jullie terug in Nederland zijn...dagje Ouwehand?..hebben ze meer dieren :)
Geniet van het land en van elkaar!
Roos&Kees -
07 Januari 2012 - 14:41
Bas En Grace:
Fijn dat jullie het naar je zin hebben en plezier met elkaar maken. De mensen in de dierentuin hebben in ieder geval ook een goede dag gehad! ;-) -
07 Januari 2012 - 19:12
Matthy En Henk:
Er is al veel geschreven over de aanval op de oren van Hans. Het deed mij denken aan die oude berijmde psalm (40 vs 3) Gij hebt mij naar uw woord...mijn oren doorgeboord...en 't lichaam toegerust! De toepassing is wel wat anders maar ja... daar hebben ze in India geen last van. De oude berijming van 1773 zullen daar vast niet kennen. Spreken jullie trouwens al een beetje "punees"?
We blijven nieuwsgierig uitzien naar jullie komende belevenissen.
Fijne tijd verder.
Groet de broeders en zusters!
08 Januari 2012 - 11:12
Ger Doedens:
Hallo Family,
Zo zo wat een challenge....
Ook voor ons om jullie in gebed te mogen opdragen....
Gelukkig Hans...volhardend No No....en gebaren kwamen ook te pas
neem ik aan????
God be with you all the way...and keep you safe....Shalom Eduard en Ger Doedens.. -
08 Januari 2012 - 12:22
Renate:
Hallo Buurtjes,
Ik heb net jullie reisverslagen zitten lezen. Wat ontzettend leuk dat jullie dit mogen meemaken.
Ik hoop dat jullie de antwoorden mogen krijgen op jullie vragen.
Hel fijne en gezonde reis.
Groeten de buurvrouw -
08 Januari 2012 - 13:36
Cor En Rieky:
Lieve buurtjes
Wat leuk om jullie reisverslagen te lezen, wij zien het ook op de foto's dat jullie enorm genieten.
Nog heel veel plezier en de hartelijke groetjes van, jullie buurtjes
08 Januari 2012 - 14:23
Jan Roelofsen:
Dag Hans en Carolien,
Goed om te lezen en te zien van jullie. Het ziet er allemaal goed uit !!
groetjes uit Veenendaal centrum, Jan
08 Januari 2012 - 16:14
Dave En Bea:
Leuk, leuk, leuk en wat een mooie ervaring.
Enne......Carolien? die stip waar je het over had op je voorhoofd, die is er nog niet ?!!
Jullie komen onherkenbaar terug, ben ik bang, hahahah
Een hele fijne tijd nog, geniet van alles en elkaar.
Groetjes, Dave en Bea -
09 Januari 2012 - 08:15
Groep 5b:
Hoi Samuel,
heb je het gezellig in India? Zijn de mensen eng in India?
Mis je ons? Is het eten erg anders dan in Nederland?
Veeeeeel groeten en wij missen jou!!!!!
16 Januari 2012 - 11:21
Naysa:):
Hoi roos hebben julie al bijzzondere dingen gezien? Ik Miss je heeeeeeeeeel erg:(