Ziek
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Carolien en Hans
09 Januari 2012 | India, Poona
Ik moest vannacht steeds denken aan de schoonmoeder van Petrus :). "Die heeft geijld" denk je nu misschien, "hij is er erg aan toe", maar nee, in het evangelie van Markus staat over deze vrouw dat ze met koorts op bed lag. De discipelen van Jezus riepen Hem erbij. Hij vatte haar hand, richtte haar op en terstond, direct was ze van de koorts genezen!
Als de Heer dat toen kon doen, waarom zou dat dan nu niet meer gelden? Dus we hebben vanmorgen gebeden dat de koorts zou wijken en wat denk je? Die is weg! Godzijdank!!!
Zo konden we vanmorgen toch beginnen met het orientatieprogramma dat Henk en Franny verzorgen. En Samuel en Roos hebben hun eerste les gehad van Marloes. Jullie lezen daarover binnenkort wel meer.
09 Januari 2012 - 11:28
Marjolein:
Wat fijn om te horen dat het weer beter met je gaat Hans. Heb ik je dan toch nog aangestoken met mijn griep? Ik hoop dat de anderen lekker gezond blijven!
We vinden het zo leuk om jullie in Pune te zien en op de foto's ook voor ons bekende plekken en taferelen te zien. -
09 Januari 2012 - 11:28
Margreet En Fred:
Sjonge, ja, dat is mooi: "eenvoudig" in geloof en vertrouwen doen wat we geleerd hebben uit Gods Woord. Daarin worden als een kind... Wat een heerlijke positie mogen we, als Koningskinderen, innemen! Alle eer aan Hem!! -
09 Januari 2012 - 11:50
Mirjam Schreuder:
Hoi Samuel!
hoe gaat het in india???
met mij gaat alles goed behalve dat ik me vinger tussen de deur heb gehad!!!
is het leuk in india?
ik hoop dat je trug schrijft
09 Januari 2012 - 13:20
Pa En Ma Euse:
Wel bijzonder om te lezen hoor. Weet je Hans na ons skype gesprek waarin we hoorde en hebben gezien gezien dat je ziek was hebben ook wij om half 12 de Heere gevraagd om de koorts weg te nemen. Bij jullie was het toen 4 uur in de nacht. Vaak danken we de Heere achteraf als we het eerst hebben gezien maar zondag hoorde we van David de Vos de preek over : Het geloof nu is een vaste grond der dingen, die men hoopt en een bewijs der zaken die men niet ziet. hebr. 11 vers 1 Wat geloven Wij? We mogen weten en geloven dat we een machtig God hebben. Geniet van elkaar en van Zijn schepping. Groetjes Pa en Ma -
09 Januari 2012 - 13:32
Willine:
PTL! God is gisteren en vandaag dezelfde!! Wij hebben nu in de regentijd veel dengue gevallen en giftige slangen (ook in onze tuin). Las Psalm 91. Ook voor jullie als bemoediging.
ook aan H&F,
Willine -
09 Januari 2012 - 14:13
Evert En Anja:
Bid en je zult ontvangen wat je bidt!!!
Veel plezier met Henk en Franny!!
Gr. Vanaf de Valleistraat.
09 Januari 2012 - 14:14
Hans Van Lonkhuijsen:
Wat een groot God hebben we en wat een zegen dat Hij luisterd en op een eenvoudig gebed reageerd. PRIJST HEM!!!!!! -
09 Januari 2012 - 15:17
Suus:
Wat een prachtig bericht. God is met jullie,
liefs
suus -
09 Januari 2012 - 16:05
Hiily:
Mooi getuigenis Hans, God is nog steeds dezelfde! Nou, zegt zoon Jesse (16 jaar) nadat hij jou blog gelezen heeft. Is hij in India en is hij nog aan het evangeliseren... Geniet en leer van de info van Henk en Franny. En Marloes, succes met je lessen aan de kids. Deze balletoefeningen zien er in ieder geval al strak uit. -
09 Januari 2012 - 16:26
Groep 4a Patrimonium:
Lieve Roos, gaat het goed met je? (Naomi)
Hopelijk heb je veel plezier en kom je weer snel bij ons terug. (Loïse)
Kom je weer snel, we missen je. (Bert)
Daar is het zeker warm, hier is het koud. (Hester)
De vakantie was leuk en de schooldagen zij ook weer leuk. (Rebekka)
Gaat het goed met je nieuwe juf? (Jaimy)
Dag Roos, leuk dat jij ook al begonnen bent met school. Je ziet er mooi uit in je nieuwe kleren. Veel succes, en geniet van alles wat je ziet en meemaakt. Heel veel groetjes van ons allemaal uit groep 4. -
09 Januari 2012 - 16:59
Marco&Marjanne:
Ha wereldreizigers,
Wat leuk om jullie verhalen te lezen, zelfs de kinderen willen ze graag lezen.
Mooie foto's en vooral de video vinden we leuk, al die aandacht voor een mooi blond meisje!
Tot het volgende verslag...
Marco, Marjanne, Seth, Levi en Maartje
09 Januari 2012 - 17:47
Sarah Van Der Meer :
Hoi Samuël,
Vind je het leuk in India? Is het eten wat je daar eet lekker?
Wij vonden het in de klas erg grappig die video waar je moeder en je zusje opstonden in de dierentuin erg grappig.
Mis je de klas een beetje?
Veel plezier nog,
groetjes,
Sarah (groep 5b) -
09 Januari 2012 - 18:06
Jan:
hoi roos hoe gaat het in indiejaa. je hept een lane rijs gemaakt goet lire dan vergeetje niet vil ik geloof wel dat het daar heet is . groetjes jan -
09 Januari 2012 - 18:06
Jan:
10 Januari 2012 - 11:13
Jiska:
Hoi roos.
Het is vast heel warm in india!
Hier is het erg koud! -
10 Januari 2012 - 11:13
Jiska:
Hoi roos.
Het is vast heel warm in india!
Hier is het erg koud! -
10 Januari 2012 - 12:04
Naysa:
hoi roos we missen je wel hoor
en het gaat goed met je hamster
liefs naysa -
10 Januari 2012 - 15:52
Laura:
Hoi Roos
Hoe gaat het in India?
Ik mis je wel hoor
Jamer dat je niet op mijn feesje
Ik hoop dat je weer snel trug komt
Groetjes Laura -
Bert :
hoi roos -
10 Januari 2012 - 17:48
Bert:
is het leuk in india of wil je naar huis gaat. het goed met jou met mij wel. op school is het net zo als normaal .we hebben net nieuwe plekjes in de klas. de fotos zijn leuk die op de pagina staan .ik zit gewoon thuis jij zit in india. we hebben een nieuwe woordenschat boekjes. ik ga leker in de zit zak ziten en leker t.v. is het bij jullie ochtend? bij ons is het avond ik ga nu .tv. kijken doei roos -
10 Januari 2012 - 19:16
Suus:
hee car ik ben aangemeld
zoek jij mij?
suusgort -
11 Januari 2012 - 03:59
Roos Euser:
Het gaat goed met me. We hebben 3 kamelen gezien. Er lopen veel zwerfhonden op straat. Ze lijken heel schattig, maar dat zijn ze niet. Ze zijn eigenlijk vals en kunnen ziek zijn (hondsdol). Daarom mogen we ze ook niet aanraken of aaien.
Liefs Roos
11 Januari 2012 - 19:08
Tiny En Fred Roest:
Wat goed dat het beter met je gaat hans God is goed.
Groet van ons, vooral voor Marloes -
11 Januari 2012 - 19:08
Tiny En Fred Roest:
Wat goed dat het beter met je gaat hans God is goed.
Groet van ons, vooral voor Marloes -
11 Januari 2012 - 19:58
Sanne Salomons:
Wat een leuke foto van marloes en de kleintjes. Wat tof dat je je spitzen in je koffer hebt gestopt! Dan ben je bijna helemaal bij als je weer bij ons op de balletschool terugekeert. Ik mis je wel op ballet! Liefs, Sanne.
12 Januari 2012 - 13:12
Job Van Hardeveld:
Goed om te horen dat de koorts is verdwenen, Hans. Wat is een mosterzaadje dan toch erg groot!!
Prachtige foto's!